8152

Cabaret

Saman Amini

Saman Amini's integratieplan | reprise

Koop tickets
8917

Cabaret

Saman Amini

Saman Amini's integratieplan | reprise

Koop tickets
6985

Cabaret

Saman Amini

Saman Amini's integratieplan | reprise

Koop tickets

Is de voorstelling uitverkocht en wil je op de wachtlijst? Mail naar info@mimik.nl

REPRISE | De verkoop van deze voorstelling ging dit theaterseizoen zo hard dat Saman Amini nog een keer naar MIMIK komt. Speciaal voor iedereen die de vorige keer net mis greep of gewoon nog een keer wil komen. 
Amini bereikt op zijn eigen wijze een perfecte symbiose tussen cabaret en theater, tussen licht en donker, tussen trauma en relativering.” NRC ★★★★★

In Saman Amini's Integratieplan zet hij op hilarische, intieme en met vlagen pijnlijke manier uiteen hoe we omgaan met elkaar in deze multiculturele samenleving.
Gewapend met persoonlijke verhalen en een veelheid aan sketches en songs neemt Amini ons mee op zijn reis naar het ‘Nederlanderschap’. Van zijn kinderjaren in Teheran, zijn tijd na het AZC in Brabant tot aan zijn studietijd aan de Toneelacademie Maastricht. Zoekend naar een antwoord op de terugkerende vraag; waar is thuis en wanneer ben ik eindelijk volledig geïntegreerd?

Saman Amini (1989, Iran) produceert met zijn eigen stichting BLACK SHEEP CAN FLY met regisseur en scenarioschrijver Nima Mohaghegh menselijke en maatschappelijk urgente verhalen die onderbelicht zijn in het theater, maar wel degelijk onderdeel uitmaken van onze samenleving.

Er staat na afloop een drankje voor je klaar.

Heb je een podiumpas? Klik hier om te reserveren (vanaf 30 dagen voorafgaand aan de voorstelling).

Volkskrant ★★★★

“Saman Amini neemt de Nederlander én zichzelf op de hak in zijn hilarische show”

Parool

“Geestig, verbindend, maar ook op een manier die, terecht, een beetje pijn doet.”

NRC ★★★★★

“Amini bereikt op zijn eigen wijze een perfecte symbiose tussen cabaret en theater, tussen licht en donker, tussen trauma en relativering.”

Ook interessant voor jou

Eric Vloeimans & Kinan Azmeh & Jeroen van Vliet
za 06-04

Eric Vloeimans & Kinan Azmeh & Jeroen van Vliet

Raymi Sambo Maakt
vr 16-02

Raymi Sambo Maakt