10497

Film

Sick of Myself

Kristoffer Borgli

10498

Film

Sick of Myself

Kristoffer Borgli

10499

Film

Sick of Myself

Kristoffer Borgli

Signe en Thomas hebben een ongezonde, jaloerse en competitieve relatie. Soms stelen ze samen een dure fles wijn, of een designer meubelstuk voor de kick. Maar wanneer Thomas doorbreekt als kunstenaar en volop in de belangstelling staat, grijpt Signe alles aan om ook gezien te worden.

Beginnend met relatief kleine leugens zoals een gefakete notenallergie gaat het van kwaad tot erger, alles om aandacht en sympathie te krijgen. Totdat er geen houden meer aan is... Met Sick of Myself zet de Noorse regisseur Kristoffer Borgli een anti-romantische komedie neer die met duistere humor de grenzen opzoekt van de moderne maatschappij, waarin het toch voor veel mensen gaat om de likes. 

Een film die soms oncomfortabel herkenbaar is en je als kijker elke stap met een lach en steeds meer afschuw volgt. Met hoofdrollen voor Kristine Kujath Thorp (Ninjababy) en Eirik Saether, die net als zijn personage Thomas beeldend kunstenaar is. De film is geproduceerd door Oslo Pictures, waarvan vorig jaar ook de box-officehit The Worst Person in the World verscheen.

Regie Kristoffer Borgli
Cast Kristine Kujath Thorp, Eirik Sæther
Land Noorwegen,Zweden
Jaar 2022
Duur 95 minuten
Taal Noors, Zweeds gesproken
Kijkwijzer

Agenda

  • do 06-04
    Premièredatum, speeltijden volgen

Bekijk de trailer