7634

Junior

SOEP! (4+)

IJsbeerINC.

Koop tickets
7642

Junior

SOEP! (4+)

IJsbeerINC.

Koop tickets
7638

Junior

SOEP! (4+)

IJsbeerINC.

Koop tickets
  • zo 19-02
    15:00
    Theaterzaal
    € 10,00

`WIJ GAAN SOEP MAKEN!!!'  Maar hoe doen we dat? Volgens oma’s recept? En waar komen de ingrediënten uit die pruttelende soep eigenlijk vandaan?

Met de verhalen van oma gaan broer en zus op reis. Ze maken een tocht met bootjes van uien, een vliegende knoflook als luchtballon en rijden met een tractor door een bos van broccoli. Landschappen uit alle uithoeken van de wereld komen op camerabeelden tevoorschijn. Zullen ze er in slagen alle ingrediënten voor de soep te verzamelen? Kom je kijken en proeven?

SOEP! (4+) is een beeldende voorstelling over de oorsprong van ons eten, met een grote dosis humor en een snufje peper en zout.

Over IjsbeerINC.
IJsbeerINC. bestaat in de kern uit Milan Schleijpen en Marijn Maurits. Gefascineerd door objecttheater en wereldverbeteraars en geïnspireerd door beeldende theatermakers als Rieks Swarte en gezelschappen als Hotel Modern zijn zij gedreven om met een beeldende theatertaal maatschappelijke en fantasierijke voorstellingen te maken.

IJsbeerINC. maakt multidisciplinair jeugdtheater dat over de wereld gaat. Met objecten bouwen ze die wereld. Ze laten voorwerpen tot leven komen om te tonen dat ze meer zijn dan ze lijken. Dat potentieel willen ze delen. IJsbeerINC. combineert disciplines en gaat voor ieder verhaal op zoek naar een samenwerking die dat verhaal oproept.

Bekijk de trailer

Recept voor SOEP

Recept voor SOEP