15204

Cabaret

Stephanie Louwrier

Let's get louder

Koop tickets
  • vr 21-02
    20:00
    Theaterzaal
    € 21,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen! 

Een muzikale onewomanshow waarin Stephanie Louwrier de ultieme uitdaging aangaat: ongefilterd eerlijk zijn over alles wat er in haar omgaat.

Stephanie laat nu werkelijk het achterste van haar tong zien én horen in deze muzikale onewomanshow. Een stembandoperatie en maanden van gedwongen stilte brachten Stephanie tot een diepgaande vraag: “Ben ik wel eerlijk naar mezelf en anderen?" "Is mijn stem krachtig genoeg om alles te zeggen wat ik wil?” Stephanie gaat de ultieme uitdaging aan: ongefilterd eerlijk zijn over alles wat er in haar omgaat.
Stap in haar wereld en ontdek waarom we soms de waarheid verzwijgen terwijl we die eigenlijk willen uitschreeuwen. Op deze ontdekkingsreis gaat ze zelfs de meest herkenbare situaties niet uit de weg. Wat gebeurt er als woorden vastzitten, moet je flink boos zijn om de waarheid te kunnen spreken of kan je alleen eerlijk zijn met een slok op? 

De voorstelling neemt je mee in een rollercoaster van eerlijkheid, waar cellulitis gewoon cool is en adviezen van Arie Boomsma met een knipoog weer de koelkast in mogen. Laat je betoveren door Stephanie's muzikale humor en ontdek de magie van oprechtheid. Met behulp van een loopstation creëert ze live haar eigen muziek, wat deze show niet alleen hilarisch maakt maar ook een unieke muzikale ervaring biedt. Dit is jouw kans om te lachen, te reflecteren en te genieten van de authentieke charme van een artiest die haar eigen waarheid spreekt. 

Stephanie Louwrier is een rasechte performer die moeiteloos genres vermengt en theater naar een nieuw niveau tilt. Met een naadloze mix van stand-up, rap, ballads en cabaret, weet Stephanie haar publiek telkens weer te verrassen. Stephanie was onderdeel van De Verleiders Female  de theaterproductie Festen. Ze regisseerde onder andere Yentl en de Boer, Valentina Toth en Damn Honey. 

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Credits foto Melvin Simons
Concept, tekst en spel Stephanie Louwrier
Regie Titus Tiel Groenestege
Muziek Stephanie Louwrier, Jelle Bruinsma, Ruben van Asselt
Kostuums Dymph Boss
Licht Jantje Geldof
Vormgeving Jantje Geldof
Theaterkrant over Stephanie Louwrier ★★★★

“De rockende performer die Louwrier is, is nu meer dan ooit ontketend”

Het Parool over Stephanie Louwrier

“Louwrier is een genadeloos theaterbeest, dat volledig samensmelt met de krachtige, bombastische vorm en het publiek ademloos achterlaat. Als ze een voetballer was, zou je zeggen: voor zo’n speler ga je naar het stadion.”

Scènes over Stephanie Louwrier ★★★★

“Snel, persoonlijk, humoristisch en geregeld zelfs hilarisch. Louwrier toont, met sterke ondersteuning van muzikant Christiaan Verbeek, hoe muzikaal en veelzijdig ze is.”

Ook interessant voor jou

Damn Honey
za 01-02

Damn Honey

Elfie Tromp
za 25-01

Elfie Tromp

Laura van Dolron
do 10-04

Laura van Dolron