15240

Theater

Stichting Lineke Rijxman & DE HOE

Alledaags Verlies - The Slow Accumulation of Ordinary Losses

Koop tickets
  • do 24-04
    20:00
    Theaterzaal
    € 22,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen!

Lineke Rijxman en Willem de Wolf brengen een onverschrokken spijt- en wroeging-variété vol van verlangen.

Lineke Rijxman en Willem de Wolf confronteren elkaar en het publiek met spijt, verlies en verlangen. Openlijk praten zij het gevoel dat je leven misschien niet is geworden wat je had gehoopt. Toch blijft er een brandend verlangen. In Alledaags verlies – The Slow Accumulation of Ordinary Losses blikken ze terug, onverschrokken en liefdevol, om dat absurd verlies en teleurstellingen roekeloos en stevig in de verf te zetten.

Lineke Rijxman en Willem de Wolf behoren tot dat zeldzamer wordende groepje mensen dat meer dan 40 jaar aan het toneel is.
Lineke was 13 jaar lang onderdeel van het vaste ensemble van Toneelgroep Amsterdam. Vanaf 2009 was ze lid van de artistieke kern van Theatergroep Mugmetdegoudentand. 
Willem de Wolf richtte na zijn afstuderen met Ton Kas het gezelschap Kas & de Wolf op. En schreef onder meer voor Dood Paard en Mugmetdegoudentand. Sinds 2010 is hij verbonden aan het Antwerpse theatergezelschap Cie. de KOE, dat sinds 2022 samen met Hof van Eede verdergaat als DE HOE.

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Credits foto Shane Van Laer
Concept, tekst en spel Lineke Rijxman en Willem de Wolf
Tekstbijdrage Wannes Gyselinck
Vormgeving Louis Janssens
Eindregie Peter Van den Eede
Techniek, licht- en geluidsontwerp Shane Van Laer en Bram De Vreese
Productie Theaterzaken Via Rudolphi en DE HOE

Ook interessant voor jou

Dood Paard
vr 20-12

Dood Paard

Dood Paard
do 22-05

Dood Paard

Esther Apituley
vr 16-05

Esther Apituley