15409

Literair

Stichting SPOKEN

SPOKEN Awards Finalistentour

Koop tickets
  • do 20-02
    20:00
    Theaterzaal
    € 19,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen!

Is je rug nog recht?  Je nek gebroken? Je stem, nog echt? En je ziel, je ziel, je ziel Nog aan je lichaam gehecht? 

De wereld staat in de fik en het is hoog tijd dat we liever worden voor onszelf, en elkaar. Zijn we in staat om voorbij onze vooroordelen te kijken? En mogen we dromen van een toekomst met onvoorwaardelijke liefde en de keuzevrijheid om te mogen zijn wie we zijn?

De vijf woordkunstenaars die rondreizen met de SPOKEN Awards on Tour hebben de gave om de rauwe randen en verstopte delen van de menselijke ziel al in enkele regels bloot te leggen. Luc Howie Duzzith, Houda Noussi, Meneer Hadj, Mees van Rijswijk en Myrthe Nauta wonnen het afgelopen najaar een award voor hun opvallende performance in het genre spoken word. Samen maakten ze een voorstelling waarin hun aaneenschakeling van rake performances meer worden dan de som der delen. Laat je meenemen door de diversiteit van het spoken word genre dat een mix houdt tussen poëzie en hiphop. 

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Artwork door Esmée Erdtsieck
Scenefotografie Amanda Harput

Ook interessant voor jou

Abel van Gijlswijk
za 22-02

Abel van Gijlswijk

Uitgelezen Verhalen | april
do 03-04

Uitgelezen Verhalen | april

Uitgelezen Verhalen | oktober
za 19-10

Uitgelezen Verhalen | oktober