7728

Theater

TAMTAM objektentheater

Memories Of The Future

Koop tickets
  • vr 19-08
    20:30
    Theaterzaal
    € 17,50

Wegens verschillende omstandigheden kunnen de voorstellingen van TAMTAM helaas niet doorgaan. Alle bezoekers zijn per e-mail op de hoogte gesteld. 

Twee afstammelingen van de Marsexpeditie die in 2025 vertrok om op die planeet een kolonie te starten, komen na 200 jaar terug op aarde. Ze vinden echter niet de blauwe en groene planeet aan die op Mars in erediensten geïdealiseerd wordt als de bron van alles. Ze treffen de aarde woest en ledig aan.

De thuisbasis op Mars wacht in spanning op de eerste beelden. Er is natuurlijk weinig positiefs te tonen maar om de kijkers thuis niet teleur te stellen besluiten ze fakenieuws te gaan verzenden.
Met hun voorraad op aarde gevonden voorwerpen gaan de twee spelers, live voor de camera, gezellige en kleurrijke scènes spelen. De twee verliezen zich daarbij in kinderlijk spel en bizarre beelden.
Als ze onverwacht toch op leven stuiten neemt het verhaal een nieuwe wending.

Live animatietheater
Op het podium staat een complete animatiestudio waarin de spelers live en zichtbaar voor het publiek de video maken die naar Mars verstuurd wordt. De kijkers zien de film én de making of tegelijk!
Ze worden geconfronteerd met het verschil tussen de videobeelden en wat er werkelijk in de studio gebeurt. Fakenieuws 2.0 dus …

Gérard Schiphorst en Marije van der Sande van TAMTAM gebruiken al jaren live videoanimatie in de theatervoorstellingen en reizen daarmee de hele wereld over. In Memories Of The Future hebben ze deze techniek nog verder ontwikkeld. Dat levert een spannende mix op van live scènes en verrassende en poëtische beelden van 3 camera’s op het ritme van een intrigerende soundtrack. En natuurlijk ontbreekt bij TAMTAM de subtiele humor niet…

Memories Of The Future is een voorstelling zonder tekst

Makers en spelers Gérard Schiphorst en Marije van der Sande
Muziek en Soundtrack Gérard Schiphorst
Regieadvies Lidwien Roothaan
Advies bij ontwikkeling Aus Greidanus Sr., Jeroen van Westen 
Productieassistent en assistent scène ontwikkeling Josje Eijkenboom
Assistenten decorbouw Willem Bedeker, Rob de Vos, Chi Huang
Fotografie Femke Teussink

Bekijk de trailer

Ook interessant voor jou

Everything Everywhere All at Once
ma 27-06

Everything Everywhere All at Once

Jip Smit
za 12-11

Jip Smit

Lunana, A Yak in the Classroom
wo 29-06

Lunana, A Yak in the Classroom