9133

Film

The Menu

Mark Mylod

Koop tickets
9134

Film

The Menu

Mark Mylod

Koop tickets
9135

Film

The Menu

Mark Mylod

Koop tickets
9204

Film

The Menu

Mark Mylod

Koop tickets

Een stel (Anya Taylor-Joy en Nicholas Hoult) vertrekt naar een eiland om daar te eten in een zeer exclusief restaurant, waar de chef (Ralph Fiennes) een fenomenaal menu heeft samengesteld, met wat schokkende verrassingen.

Margot (Anya Talor-Joy) en Tyler (Nicholad Hoult reizen naar een kusteiland in de Pacific Northwest om te dineren in het exclusieve restaurant Hawthorn. Daar heeft de teruggetrokken, wereldberoemde chef-kok Julian Slowik (Ralph Fiennes) een uitgebreid tasting menu bereid voor speciaal geselecteerde gasten.

Naast het stel zijn er drie jonge, al ladderzatte tech-bros, Bryce, Soren en Dave, een ouder rijk echtpaar en terugkerende klanten, Anne en Richard, gerenommeerde restaurantcriticus Lillian Bloom en haar tijdschriftredacteur Ted en een beroemde filmster van middelbare leeftijd met zijn assistent Felicity aanwezig in het restaurant. 

Begeleid door het onberispelijk geklede personeel onder leiding van generaal Elsa (Hong Chau), wordt de avond alsmaar spannender door geheimen van de gasten die aan de oppervlakte komen en onverwachte gangen die worden geserveerd. Het wordt de dinerende gasten steeds meer duidelijk dat het uitgebreide menu van Slowiks is ontworpen voor een avond vol schokkende verrassingen.

Volkskrant ★★★★

"In de thriller ‘The Menu’ lijken de slachtoffers zich te onderwerpen aan hun meester"

NRC

"The Menu is een flamboyante, sadistische zwarte komedie over klasse-rancune; Mark Mylod, bekend van de serie 'Succession', weet daar wel raad mee."

Regie Mark Mylod
Cast Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult
Land VS
Jaar 2022
Duur 107 minuten
Taal Engels gesproken
Kijkwijzer

Bekijk de trailer

Ook interessant voor jou

Sneak Preview
di 12-12

Sneak Preview