9780

Film

The Whale

Darren Aronofsky

9781

Film

The Whale

Darren Aronofsky

9782

Film

The Whale

Darren Aronofsky

9913

Film

The Whale

Darren Aronofsky

The Whale is een aangrijpend drama met een fenomenale comeback van acteur Brendan Fraser (The Mummy Trilogy, Crash) als vader, die probeert opnieuw contact te maken met zijn vervreemde tienerdochter, gespeeld door rising star Sadie Sink (Stranger Things).

Oscargenomineerde regisseur Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem for a Dream) schetst een ontroerend portret van een man die zijn leven opnieuw betekenis wil geven.Charlie (Brendan Fraser) leeft teruggetrokken en geeft Engelse les online. Hij heeft ernstig overgewicht en lijkt alles in zijn leven te zijn kwijt geraakt. Toch probeert Charlie, vol hoop, het contact met zijn 17-jarige dochter Ellie (Sadie Sink) te herstellen. Maar die neemt het hem kwalijk dat hij zijn gezin in de steek heeft gelaten. Langzaamaan ontdekken we hoe Charlie de man geworden is die we zien, en hoe hij hoopt toch een vader voor Ellie te kunnen zijn. 

The Whale is zowel hartverwarmend als hartverscheurend. Aronofsky maakt je onderdeel van een leven waar je van weg wilt kijken, maar dat je tot tranen toe beroert. 'Fraser gives the performance of a lifetime' (Time Out).

Regie Darren Aronofsky
Cast Brendan Fraser, Sadie Sink, Ty Simpkins, Samantha Morton
Land VS
Jaar 2022
Duur 117 minuten
Taal Engels gesproken
Kijkwijzer

Agenda

  • do 16-02
    Premièredatum, speeltijden volgen

Bekijk de trailer

Ook interessant voor jou

Close
ma 30-01

Close

De Acht Bergen
zo 29-01

De Acht Bergen