15396

Junior

Theatergroep Knars

Stampvoeten op tafel 2+

Koop tickets

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen!

Wat doe je als de boosheid in jezelf groter en groter wordt, als een opblaasbare olifant? Deze herkenbare en hilarische beeldende voorstelling gaat over boosheid in alle soorten en maten. 

Er is geen wolkje aan de lucht. Nynke dekt de tafel en Olifant schuift aan. Olifant is haar knuffel. Hij is een kleine zachte olifant. Nynke legt Olifant alle regels uit en vertelt hoe het hoort. Olifant zit en kijkt.

Hoe is het eigenlijk om Olifant te zijn? Als Nynke geen zin meer heeft om te spelen, gooit ze Olifant aan de kant. Olifant is het zat, hij doet niet meer mee! Nynke probeert zich in te houden. Niet boos worden. Rustig doorgaan, manieren zijn manieren. Maar als er een kopje breekt, stijgt de boosheid tot het kookpunt. Nynkes fluitketel gaat af… 
Wat doe je als de boosheid in jezelf groter en groter wordt? Donderwolken, tieren en foeteren. Alle bliksems nog aan toe! 
 

Na afloop van de voorstelling staat er gratis limonade voor je klaar!

 

Ook interessant voor jou

Dear T
zo 13-04

Dear T

Jansen & de Boer
zo 23-02

Jansen & de Boer

Lavinia Meijer
za 03-05

Lavinia Meijer