15242

Muziektheater

Thijs Borsten & Izaline Calister

Almacita di Desolato

Koop tickets
  • vr 25-04
    20:00
    Theaterzaal
    € 22,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen!

In Almacita di Desolato vertellen zangeres Izaline Calister, pianist Thijs Borsten en twee gasten een bijzonder Curaçaos volksverhaal over acceptatie en vrijheid, en de kracht van liefde en moed, met muziek, zang, dans, hypnotiserende ritmes en exotische klanken. Solem, de priesteres van het dorp wordt verleid door het kwaad. Ze wordt verbannen door het dorp wanneer ze een dochter baart. Solem noemt haar Almacita di Desolato. 

Izaline Calister brengt de personages tot leven met krachtige vertolkingen van nieuwe en traditionele muziek van Curaçao. Thijs Borsten zorgt voor een eigentijdse twist. Speciale gasten zijn zanger en percussionist Russell Soleana (74) die gespecialiseerd is in Muzik di Zumbi (muziek van de geesten) en een danseres. Soleana’s authentieke uitvoering van de muziek en de expressieve dans voegen een diepere laag toe aan deze mythe. 

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Izaline Calister zang
Russell Soleana percussie en zang
Thijs Borsten piano en gitaar

Ook interessant voor jou

Eric Vaarzon & MORÈL
vr 10-01

Eric Vaarzon & MORÈL

Esther Apituley
vr 16-05

Esther Apituley

Sara Bax & Jeroen van Vliet
za 10-05

Sara Bax & Jeroen van Vliet