11297

Theater

Thomas, Sacha en Jos

Twee oude vrouwtjes

Koop tickets
  • vr 31-05
    20:00
    Theaterzaal
    € 21,00

Een poëtische en oergeestige voorstelling naar het gelijknamige boek van Toon Tellegen. Door Thomas, Sacha en Jos

Een collectie van korte liefdesscènes over menselijk verlangen in de nadagen van het leven. Een herkenbare, oergeestige en poëtische voorstelling over levens die eindigen, gemis en dat liefde in vele vormen voorkomt, maar boven alles universeel is.

Het verhaal
Twee oude vrouwtjes is een mozaïek van losse liefdestaferelen uit het dagelijkse leven van verschillende oude vrouwen. De koppels kunnen niet zonder elkaar, maar met elkaar is het zo nu en dan ook niet alles. Ze houden zoveel van elkaar dat ze er bijna ongelukkig van worden. De twee vrouwtjes beminnen en bevechten elkaar, ze hemelen elkaar op en verachten elkaar. Hoe het ze vergaat is in elke scene, vol verlangen en weemoed, humor en tragiek, steeds verrassend anders.

Over Thomas, Sacha en Jos
Thomas, Sacha en Jos maakt vindingrijk en beeldend theater. De voorstellingen zijn poëtisch, lichtvoetig, fysiek en vol humor. De kracht van het collectief ligt bij de het theatraliseren van de verhalenwereld van Toon Tellegen. Hun werk schuurt tegen het absurdisme aan.

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

De Volkskrant – over de eerdere voorstelling ‘Herinnering aan mijn broer’

“Wie dat heel mooi kan opschrijven is Toon Tellegen. En wie dat hartverwarmend voor het voetlicht kunnen brengen, dat zijn Thomas Sacha en Jos.”

Ook interessant voor jou

Toneelschuur Producties  |  Loek de Bakker
vr 24-11

Toneelschuur Producties | Loek de Bakker

Joost Oomen
za 16-03

Joost Oomen

Feikes Huis / Studio Figur / Rieks Swarte
do 11-01

Feikes Huis / Studio Figur / Rieks Swarte