2333

Cabaret

Tim Fransen

De mens en ik | Try out

Op komische wijze maakt Tim ons deelgenoot van zijn worsteling met de mensheid, en zijn eigen gedwongen lidmaatschap daarvan. Want de mens is een hoogsteigenaardige diersoort...

Een zoogdier, weliswaar. En een primaat. Maar wel een zoogdier dat zout en peper over zijn eten strooit. Een primaat die zijn tanden poetst en parkeergeld betaalt. Homo sapiens hebben we onszelf genoemd, oftewel: de wijze mens. Tim Fransen vraagt zich af of we misschien niet een al te hoge dunk hebben van onszelf. En of we ons wel altijd zo wijs gedragen als onze zelfgekozen naam suggereert.

Zijn eerste avondvullende voorstelling werd bekroond met de Neerlands Hoop. Voor zijn tweede voorstelling ontving Tim Fransen ­– als jongste cabaretier ooit – een Poelifinario. De jury schreef: "Tim Fransen bewijst andermaal zijn grote klasse als filosofisch cabaretier." Nu betreedt hij eindelijk de theaters met een derde programma.

Tim, T-Meister, Timbalicious, Timtation zoals we hem kennen: muzikaal, filosofisch, geëngageerd, geobsedeerd met fallussen (en andere Latijnse woorden) en bovenal ontzettend grappig.

Regie Daniƫl Samkalden

Ook interessant voor jou

Johan Goossens
vr 18-09

Johan Goossens

Chris Verlaan
vr 09-10

Chris Verlaan

Diederik van Vleuten
vr 06-11

Diederik van Vleuten