12550

Film

Upon Entry

LAATSTE WEEK

Koop tickets
12551

Film

Upon Entry

LAATSTE WEEK

Koop tickets
12552

Film

Upon Entry

LAATSTE WEEK

Koop tickets
12553

Film

Upon Entry

LAATSTE WEEK

Koop tickets
Upon Entry is een spannende psychologische thriller die zowel een licht schijnt op universele luchthavenangsten als een kritische blik werpt op huidige immigratiesystemen.

Met geldige visa reizen Diego, een Venezolaanse stedenbouwkundige, en Elena, een danseres uit Barcelona, van Spanje naar de Verenigde Staten om samen een nieuw leven te beginnen. In het 'land van de onbegrensde mogelijkheden' willen ze hun geluk beproeven en hun carrière een nieuwe boost geven. Maar bij aankomst op het vliegveld in New York worden ze direct meegenomen voor verhoor. Vol ongeloof en verwarring belandt het koppel in een beklemmend inspectieproces waardoor niet alleen hun toekomst, maar ook hun onderlinge band op het spel komt te staan. 

Upon Entry is een spannende psychologische thriller die zowel een licht schijnt op universele luchthavenangsten als een kritische blik werpt op huidige immigratiesystemen. De film van de Venezolaanse regisseurs Alejandro Rojas en Juan Sebastian Vásquez maakte een ronde langs vele internationale filmfestivals en werd meerdere malen bekroond.

De Volkskrant ★★★★

"Het even beklemmende als vindingrijke ‘Upon Entry’ laat met kleine brokjes informatie de situatie voortdurend kantelen."

NRC

"'Upon Entry': Als de douanier over jouw toekomst gaat."

Het Parool

"Op het puntje van je stoel tijdens verhoor van Amerikaanse immigratiedienst."

Regie Alejandro Rojas
Cast Alberto Ammann, Bruna Cusí, Laura Gómez, Ben Temple
Land Spanje
Jaar 2023
Duur 77 minuten
Taal Spaans, Engels gesproken
Kijkwijzer

Bekijk de trailer