11285

Muziektheater

Veenfabriek

De Klap III: HULP

Koop tickets
  • do 28-03
    20:00
    Theaterzaal
    € 21,50

Doen we genoeg? Doen we het juiste? Tragikomisch muziektheater over het goede doen, en het gevoel dat je nooit genoeg doet.

In een buurthuis bereidt een groep vrijwilligers een benefietavond voor. Met de beelden van een verwoestende tsunami bij Chili nog op het netvlies, worden handen massaal uit de mouwen gestoken.Gaandeweg de avond slaat goede moed om in twijfel: we willen helpen maar helpt het ook? Overrompeld door de complexiteit van de wereldproblematiek liggen cynisme en afstomping op de loer. 

HULP is tragikomisch muziektheater over dapper handelen en onhandig pogen het goede te doen in een wereld die steeds ingewikkelder lijkt.

Met HULP sluit schrijver en regisseur Joeri Vos zijn drieluik KLAP af. Ieder deel is geïnspireerd
door de vraag “Waar doe je goed aan?” en portretteert een groep die zich (min of meer) professioneel verhoudt tot een grote en ontwrichtende gebeurtenis op het wereldtoneel. Na de werelden van de journalistiek in KRANT en internationaal recht in RECHT, duikt Veenfabriek met HULP in de goede bedoelingen van hulpverleners en vrijwilligers. Ieder deel van de Klap staat op zichzelf.

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Ook interessant voor jou

Circus Treurdier
vr 01-03

Circus Treurdier

De Gemeenschap
vr 08-03

De Gemeenschap

Golden Palace
vr 19-01

Golden Palace