15044

Theater

Via Rudolphi Producties

Het Debuut

Koop tickets
  • za 05-10
    20:00
    Theaterzaal
    € 17,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen! 

Ontdek aanstormend theatertalent! Tijdens Het Debuut ontdek je de meest opvallende afstudeervoorstellingen van 2024. Op één avond zie je drie verschillende voorstellingen van dé theatermakers van de toekomst.

Met Het Debuut geeft Via Rudolphi Producties al meer dan 10 jaar de nieuwe generatie theatermakers een podium. Als één van de eersten zie je de makers van de toekomst, pioniers waar je ongetwijfeld nog veel van gaat horen. Tijdens afstudeerpresentaties en theaterfestivals in het voorjaar worden de debutanten gescout. Welke voorstellingen je gaat zien, blijft nog even een verrassing. 

Veel van de makers die eerder deelnamen aan Het Debuut groeien uit tot gevestigde namen, zoals: Rundfunk, George Tobal, Performancecollectief URLAND, Caro Derkx, La Isla Bonita, Tarik Moree en Tim Olivier Somer, Myrte Siebinga, Koen ter Braak en Jeroen van Arkel.

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Beeld Perla van Kessel, Roel van de Ven
Concept Marie-Anne Rudolphi, Maarten van der Cammen
Artistieke coaching Peer van den Berg, George Tobal
Panel Bodil de la Parra, Floor Nicolaas, Frank Noorland, George Tobal, Just van Bommel, Nicole van Vessum, Peer van den Berg, Sanne Boersma en de producenten van Via Rudolphi Producties.
Organisatie Via Rudolphi Producties
Grafische Vormgeving Perla van Kessel, Roel van de Ven
★★★★ De Volkskrant over Het Debuut 2023

“Het concept staat garant voor ongepolijste theaterpareltjes van prille makers die je vaak later in het reguliere circuit weer tegenkomt.”

★★★★ NRC over Het Debuut 2023

“Het Debuut [..] Een bijzonder, jaarlijks initiatief, dat niet genoeg geprezen kan worden en eigenlijk meer navolging verdient.”

Firma Draaijer & DeVries
do 13-03

Firma Draaijer & DeVries

Koen & Jeroen
do 26-09

Koen & Jeroen

Collectief het Paradijs
wo 14-05

Collectief het Paradijs