11065

Muziektheater

Via Rudolphi Producties | Tarik Moree en Tim Olivier Somer

Het Wim Sonneveld Complex

Koop tickets
  • vr 24-05
    20:00
    Theaterzaal
    € 21,00

In een muzikale voorstelling over het leven en werk van Wim Sonneveld strijden twee jonge mannen om de beste vertolking van de legende.

De strijd mondt uit in een duel. Met feitenkennis, conferences en liedjes proberen de twee elkaar te overtroeven. Daarbij struikelen ze over zichzelf, elkaar en hun omgeving. Samen met de driekoppige band The Sunfields onderzoeken ze of je anno 2023 wel theater maken over een man die je adoreert, puur vanuit romantische en nostalgische overwegingen?

Na een succesvolle zomer op Theaterfestival de Parade komen Tarik Moree, Tim Olivier Somer en Daniël ‘t Hoen nu met de avondvullende voorstelling in het theater!

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

de Volkskrant

Wat op deze allereerste avond meteen al duidelijk werd, is dat de voorstelling Het Wim Sonneveld-complex een van de Parade-hits van dit jaar gaat worden. Geestig en knap.

Theaterkrant

Het levert hilarische imitaties en pastiches van Sonneveld-evergreens op, waarbij je gaandeweg steeds meer aanvoelt dat er iets wringt.

Theaterkrant

Samen met de driekoppige band The Sunfields, leveren Moree en Somer boeiend theatraal vuurwerk af dat onderzoekt of en hoe het verleden vorm kan krijgen in het nu.

Ook interessant voor jou

Bovenste Knoopje Open
za 16-12

Bovenste Knoopje Open