3776

Toneel

Werkplaats Walhalla / De Transmissie

Pink Elephants on Parade

Koop tickets
  • za 10-04
    20:30
    Theaterzaal
    € 17,50

Wie nog denkt dat een slaapkamer een veilig toevluchtsoord is, heeft het mis. Monsters zitten tegenwoordig niet alleen onder je bed maar ook in je hoofd. In deze tijd van veel eenzaam thuiszitten en onzekerheid, wordt onze nachtrust aangetast door bizarre dromen. Wat als je zelfs in je dromen continu op je hoede moet zijn en moet rennen voor je leven?

Vorig jaar wonnen Jip Bartels, de Transmissie en Amanda Payne samen de Walhalla Pitch met de presentatie van hun hallucinante Pink Elephants on Parade, een ode aan de verbeelding en een requiem voor de kinderlijke fantasie. Een poëtisch theatraal concert met nieuw gecomponeerde muziek gemaakt door een samenwerking van jonge Rotterdamse makers, geregisseerd door Anouk Beugels. De multidisciplinaire aanpak levert een spannend universum op die het publiek meetrekt de duistere diepten van het onderbewustzijn in.

Een jongen ligt in zijn slaapkamer. Hij krijgt een vlucht aangeboden zijn droomwereld in. Maar lukt het hem zijn angsten recht in de ogen aan te kijken en weet hij zijn schaduw terug te vinden?

"As a host, I salute you Attend my pink elephants on parade Don’t be afraid, don’t be afraid Just follow the rail road track"

Pink Elephants on Parade is een anti coming of age-story in de vorm van een electro-pop muziektheatervoorstelling die je meeneemt in een psychedelisch sprookje met visuals en live muziek.

Regie Anouk Beugels
Spel Jip Bartels, Amanda Payne en Ayla van Summeren
Libretto Amanda Payne
Muziek David Schwarz en Jip Bartels
Video Derk Stenvers
Decorontwerp Quinten de Smedt

Ook interessant voor jou

Bambie
do 13-05

Bambie

Via Rudolphi & Theater Bellevue
do 25-03

Via Rudolphi & Theater Bellevue

Wart Kamps, Stephanie Louwrier en Esther Habbema
vr 28-05

Wart Kamps, Stephanie Louwrier en Esther Habbema