11209

Junior

Wijnand Stomp

Lisa en de Bruine Prins 4+

Koop tickets
  • zo 24-11
    15:00
    Theaterzaal
    € 10,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen! 

De meester van de Caribische vertellingen wisselt de vele typetjes af met tropische liedjes. Samen met zijn handpop 'Vogel-vriend' neemt hij jong en oud mee op avontuur. Als de slang van zijn vertelling begint te kronkelen, waant iedereen zich in een sprookjeswereld.

Onder aan de berg van het eiland Groot Caribië woont een meisje dat Lisa heet erg rijk is Lisa niet meer dan een tafel, een stoel en een bed heeft ze niet en elke dag eet Lisa hetzelfde; bruine bonen als ontbijt, bruine bonen als middag eten en bruine bonen als avond eten. Soms eet ze zelfs bruine bonen als toetje….

Op een heldere avond, als de zon is ondergegaan en de maan vol verlangen naar de sterren om haar heen kijkt, hangt Lisa uit het raam van haar kleine huisje. Ineens ziet ze in het heldere schijnsel van de maan bovenop de berg een groot paleis staan. Lisa kan haar ogen niet geloven. Daar moet ze onmiddellijk naar toe. Wie weet woont er in het paleis een prins, een prins met een vurige Arabische volbloed.

Wijnand Stomp is kids-comedian en met humor, aanstekelijke ondeugd en een tikkeltje wijsheid weet hij jong en oud te raken. Door zijn soepele, wendbare stem en zijn vermogen moeiteloos van het ene stemmetje in het andere te schieten, hebben zijn woorden een sterk beeldend effect.

Na afloop van de voorstelling staat er gratis limonade voor je klaar!
 

Ook interessant voor jou

Jansen & de Boer
zo 23-02

Jansen & de Boer

Theatergroep Knars
zo 11-05

Theatergroep Knars

Vuur & Vlam Produkties
zo 27-10

Vuur & Vlam Produkties