13375

Film, Junior

Wonka 8+ (OV)

LAATSTE WEEK

Koop tickets
13376

Film, Junior

Wonka 8+ (OV)

LAATSTE WEEK

Koop tickets
13377

Film, Junior

Wonka 8+ (OV)

LAATSTE WEEK

Koop tickets
13378

Film, Junior

Wonka 8+ (OV)

LAATSTE WEEK

Koop tickets

Zo werd Willy Wonka. Gebaseerd op het bijzondere personage in ‘Charlie and the Chocolate Factory’, Roald Dahl’s meest iconische kinderboek en een van de bestverkochte kinderboeken aller tijden. Zie op welke wonderbaarlijke wijze 's werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de geliefde Willy Wonka werd die we nu allemaal kennen.

Wonka is gebaseerd op het bijzondere personage in ‘Charlie and the Chocolate Factory’, Roald Dahl’s meest iconische kinderboek en een van de bestverkochte kinderboeken aller tijden. De film laat zien op welke wonderbaarlijke wijze 's werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de geliefde Willy Wonka werd die we nu allemaal kennen. 

Schrijver en regisseur Paul King (de Paddington-films) en producenten David Heyman, Alexandra Derbyshire en Luke Kelly komen met een betoverende mengeling van magie, muziek, chaos en emotie, gebracht met veel warmte en humor. In deze onweerstaanbare, fantasierijke film, met in de titelrol Timothée Chalamet, maken we kennis met een jonge Willy Wonka, die allerlei heerlijke ideeën heeft en vastbesloten is de wereld stapje voor stapje lekkerder te maken. Wat bewijst dat de beste dingen in het leven beginnen met een droom en dat alles mogelijk is als je het geluk hebt om Willy Wonka te ontmoeten.

Trouw ★★★★

"Feestelijk sprookje Wonka is zo zoet als melkchocolade."

Het Parool

"Aanstekelijke warmte in musical met een vormgeving om je vingers bij af te likken."

Filmtotaal ★★★★

"Het verhaal staat erg los van dat van Roald Dahl en dat werkt vele malen beter dan fans het naar de zin maken."

Regie Paul King
Cast Timothée Chalamet, Calah Lane, Olivia Colman, Hugh Grant, Keegan-Michael Key, Rakhee Thakrar, Paterson Joseph, Matt Lucas, Mathew Baynton, Sally Hawkins, Rowan Atkinson, Rich Fulcher, Tom Davis, Jim Carter, Kobna Holdbrook- Smith, Natasha Rothwell
Land VS
Jaar 2023
Duur 116 minuten
Taal Engels gesproken
Kijkwijzer

Bekijk de trailer