15161

Cabaret

Yunus Aktas

Maakt niet uit | try-out

Koop tickets
  • do 23-01
    20:00
    Theaterzaal
    € 17,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen! 

De kans is groot dat je Yunus helemaal niet kent. Dat maakt hem niet uit.

Yunus Aktas is geboren en getogen in Barneveld. In 2022 heeft hij alle prijzen gewonnen bij het Cameretten Festival. Daar kan je hem van kennen. Je kan hem ook kennen van zijn optreden in de Avondshow Stand-ups met Arjan Lubach op televisie. Of uit Toomler in Amsterdam. Maar de kans is groter dat je hem helemaal niet kent. Dat maakt Yunus niet uit.

Volgens Albert Camus is het leven inherent zinloos en worden mensen geconfronteerd met absurditeit omdat ze zoeken naar betekenis in een wereld die geen intrinsieke betekenis lijkt te hebben. Niet dat Yunus weet wat intrinsiek betekent, maar dat maakt voor de voorstelling niet uit. Een held is - volgens Camus én volgens Aktas - iemand die zich bewust is van de absurditeit, maar toch verzet biedt. Daarom dit debuutprogramma. Volgens Yunus maakt de titel van deze voorstelling niet uit. Het maakt hem ook niet uit of je komt kijken. Hij gaat toch wel spelen. Elke avond weer. 

En ook al maakt het Yunus niet uit, wij, de directie en medewerkers van MIMIK, zouden het toch leuk vinden als je komt kijken.

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Jury Cameretten Festival over Yunus

“Yunus heeft de lachers op zijn hand, hij is een innemende persoonlijkheid en zijn droogkomisch talent is groots.”

Ook interessant voor jou

Boban Benjamin Braspenning
vr 07-03

Boban Benjamin Braspenning

Jasper van der Veen
vr 02-05

Jasper van der Veen

Musa
za 12-10

Musa