8398

Ook dit jaar viert MIMIK het begin van het schooljaar met de verkiezing van 'De Leukste Klas van Deventer en Omstreken'. De winnende klas mag als echte VIP’s naar de film.

Eerdere winnaars:

2020: Groep 6b van de Wizard

2021: Groep 5 van de Deventerleerschool

2022: Groep 5 van obs De Hovenschool

2023: Groep 8 van Kindcentrum Kolmenscate

Doen jullie dit schooljaar ook (weer) mee met jullie basisschoolklas? Wij hebben er zin in!

Hoe doe je mee?

Klassen kunnen tot 18 september een foto van de klas (met toestemming van ouders) mét juf of meester uploaden via het onderstaande formulier. Uiteraard horen wij ook heel graag waarom dit de leukste klas van Deventer en omstreken is.

Iets later? Geen probleem, maar de stemronde is dan al wel begonnen.

Hoe doe je mee?

En dan?

Alle inzendingen zijn gepubliceerd op de facebookpagina van MIMIK. Vanaf nu kan er gestemd worden op de leukste klas van Deventer. Door de foto te liken kan er tot 25 september 10:00 uur gestemd worden op de deelnemende klassen. De winnaar wordt op 26 september bekend gemaakt en gekozen op basis van de verhouding stemmen met het aantal kinderen op de basisschool.

En dan?

Voorwaarden

  • Alleen basisscholen uit de gemeenten Deventer, Voorst, Olst-Wijhe, Raalte en Lochem kunnen meedoen aan de actie
  • Alle inzendingen worden op onze Facebook pagina geplaatst; bij deelname gaan we ervan uit dat er toestemming is van de ouders.
  • Het is alleen mogelijk om een foto in te sturen, video kan helaas niet gepubliceerd worden
  • De winnende klas en één leerkracht/begeleider voor elke 10 leerlingen mag naar de film met de klas
  • Vervoer naar MIMIK is op eigen gelegenheid.
  • Deelnemende scholen geven toestemming dat er foto- en/of videobeelden worden gemaakt tijdens het filmbezoek en dat deze beelden gebruikt mogen worden door MIMIK
  • De winnaar wordt op 26 september gekozen op basis van de verhouding stemmen met het aantal kinderen op de basisschool. De formule die wij hiervoor gebruiken wordt niet gedeeld.
  • De winnende klassen van 2020, 2021 en 2022 zijn uitgesloten van deelname. De rest van de school kan uiteraard wel meedoen.
Voorwaarden

De Prijs

De winnende klas mag zich een jaar lang de leukste klas van Deventer noemen én gaat in oktober naar de film in MIMIK. Als echte VIP’s worden de kinderen ontvangen bij MIMIK. We maken er echt een feestje van en bij een feestje hoort natuurlijk ook taart!

De Prijs

Aanmelden