4017

Kijk Ons: Love In A Bottle

Op vrijdag 21 mei presenteren we in het kader van Kijk Ons een speciale voorpremière van Love In A Bottle! Een film over liefde in lockdown van Paula van der Oest, met James Krishna Floyd en Hannah Hoekstra. De online bubbel van geliefden Lucky en Miles zal voor velen herkenbaar zijn: we hebben afgelopen tijd allemaal via een scherm onze relaties moeten onderhouden. Alleen op 21 mei, te zien via Picl. 


Love In A Bottle
Liefde op het eerste gezicht bestaat. Soms kijken twee mensen elkaar aan en beseffen: dit is het. Zo ook bij Lucky (Hannah Hoekstra) en Miles (James Krishna Floyd), ook al hebben ze elkaar slechts vluchtig op het vliegveld gezien. Allebei haastig onderweg naar huis, omdat de wereld opeens in de greep van Covid 19 is. En zo zit Miles in Londen en Lucky in Amsterdam. Beiden opgesloten in hun eigen huis, ver weg van elkaar. Het enige dat ze zeker weten, is dat ze elkaar willen leren kennen en dat ze een paar ongestoorde weken voor de boeg hebben om dat te doen. Hier begint hun liefdesgeschiedenis. Maar zou de relatie ook standhouden als ze straks weer uit hun online bubbel kunnen stappen?

Kijk Ons
Kijk Ons presenteert speciale voorpremières van nieuwe, kleurrijke, eigenzinnige en dappere films van eigen bodem, in filmtheaters in het hele land. Kijk Ons wil de Nederlandse Artistieke film beter op de kaart zetten en wil laten zien wat deze allemaal te bieden heeft. Het aanbod is divers, avontuurlijk en prikkelend en biedt een breed palet aan verhalen in uiteenlopende stijlen.

Voorpremière op Picl
Exclusief en alleen op vrijdag 21 mei te zien via onze online filmzaal op Picl. Tickets zijn op de dag zelf verkrijgbaar. 

Meer informatie

Meer nieuws

Meer nieuws
Weekoverzicht  24 t/m 30 juni
ma 21-06-2021

Weekoverzicht 24 t/m 30 juni

Bekijk het film en theaterprogramma van deze week!  Iedere maandagmiddag maken wij het nieuwe filmprogramma bekend van de nieuwe speelweek van donderdag t/m woensdag. Het theaterprogramma is vaak al eerder bekend. 

Videoclip met hoofdrol voor Hendrik Jan Bökkers
vr 18-06-2021

Videoclip met hoofdrol voor Hendrik Jan Bökkers

Op vrijdag 18 juni om 20.00 uur laat de sector op een bijzondere manier van zich horen in het kader van de grootse, landelijke culturele campagne Mooier dan ooit. De kleine theaters van Overijssel hebben gekozen voor een groots gebaar met een hoopgevende song van eigen bodem met de blik op de toekomst. Hendrik Jan Bökkers tekende voor tekst en muziek.

Keti Koti bij MIMIK
di 15-06-2021

Keti Koti bij MIMIK

In het kader van Keti Koti heeft MIMIK een avondprogramma samengesteld, bestaande uit twee documentaires van Ida Does en een bijeenkomst waarin Peggy Bouva en Maartje Duin van de bekroonde podcast 'De plantage van onze voorouders' (Prospektor/VPRO) vertellen hoe zij hun zoektocht in Nederland en Suriname hebben aangepakt. 

Kijk Ons: Love In A Bottle
vr 07-05-2021

Kijk Ons: Love In A Bottle

Een film over liefde in lockdown van Paula van der Oest, met James Krishna Floyd en Hannah Hoekstra. Kijk Ons presenteert speciale voorpremières van nieuwe, kleurrijke, eigenzinnige en dappere films van eigen bodem, in filmtheaters in het hele land.