4017

Kijk Ons: Love In A Bottle

Op vrijdag 21 mei presenteren we in het kader van Kijk Ons een speciale voorpremière van Love In A Bottle! Een film over liefde in lockdown van Paula van der Oest, met James Krishna Floyd en Hannah Hoekstra. De online bubbel van geliefden Lucky en Miles zal voor velen herkenbaar zijn: we hebben afgelopen tijd allemaal via een scherm onze relaties moeten onderhouden. Alleen op 21 mei, te zien via Picl. 


Love In A Bottle
Liefde op het eerste gezicht bestaat. Soms kijken twee mensen elkaar aan en beseffen: dit is het. Zo ook bij Lucky (Hannah Hoekstra) en Miles (James Krishna Floyd), ook al hebben ze elkaar slechts vluchtig op het vliegveld gezien. Allebei haastig onderweg naar huis, omdat de wereld opeens in de greep van Covid 19 is. En zo zit Miles in Londen en Lucky in Amsterdam. Beiden opgesloten in hun eigen huis, ver weg van elkaar. Het enige dat ze zeker weten, is dat ze elkaar willen leren kennen en dat ze een paar ongestoorde weken voor de boeg hebben om dat te doen. Hier begint hun liefdesgeschiedenis. Maar zou de relatie ook standhouden als ze straks weer uit hun online bubbel kunnen stappen?

Kijk Ons
Kijk Ons presenteert speciale voorpremières van nieuwe, kleurrijke, eigenzinnige en dappere films van eigen bodem, in filmtheaters in het hele land. Kijk Ons wil de Nederlandse Artistieke film beter op de kaart zetten en wil laten zien wat deze allemaal te bieden heeft. Het aanbod is divers, avontuurlijk en prikkelend en biedt een breed palet aan verhalen in uiteenlopende stijlen.

Voorpremière op Picl
Exclusief en alleen op vrijdag 21 mei te zien via onze online filmzaal op Picl. Tickets zijn op de dag zelf verkrijgbaar. 

Meer informatie

Meer nieuws

Meer nieuws
MIMIK Eten & Drinken
ma 05-06-2023

MIMIK Eten & Drinken

De horecaplek in Deventer, waar je terecht kan voor een lekkere borrel, heerlijke (Vega & Vegan) lunch/diner gerechten of koffie met taart!

weekoverzicht 8 t/m 14 juni
ma 05-06-2023

weekoverzicht 8 t/m 14 juni

Bekijk het film en theaterprogramma van deze week!

Weekoverzicht 1 t/m 7 juni
di 30-05-2023

Weekoverzicht 1 t/m 7 juni

Bekijk het film en theaterprogramma van deze week!

Onze keuken is geopend op 1e & 2e pinksterdag
do 25-05-2023

Onze keuken is geopend op 1e & 2e pinksterdag

Op beide pinksterdagen kun je bij ons heerlijk komen eten, reserveer jij snel een plekje?