7723

NWE MEST Cultuurnetwerk

NWE MEST Cultuurnetwerk is het vernieuwde netwerkplatform van de Deventer Schouwburg en MIMIK. Hierin zijn bedrijven, (kennis)instellingen en de gemeente vertegenwoordigd. In het netwerk delen zij hun gezamenlijke passie voor cultuur en de stad Deventer en dragen deze uit als trotse ambassadeur en sponsor van cultuur. 
 
NWE MEST Cultuurnetwerk is een ontmoetingsplek voor enthousiaste en betrokken leden met hart voor cultuur, dat wil verrassen, inspireren en verbinden. 

Met 4 bijeenkomsten per jaar ontmoet je nieuwe mensen, word je uitgedaagd, op andere gedachten gebracht en geniet je samen van kunst. Met interessante sprekers, voorstellingen en volop mogelijkheid om te netwerken. Alles omlijst door de culturele gastvrijheid en expertise van de Deventer Schouwburg en MIMIK. 
 
NWE MEST dient ook als voedingsbodem voor cultuur door een deel van het lidmaatschap te besteden aan culturele (en maatschappelijke) projecten van de Deventer Schouwburg en MIMIK, waarbij je als lid gezamenlijk het project kiest. Per theaterseizoen nomineren de Deventer Schouwburg en MIMIK 3 projecten en het project met de meeste stemmen wordt gekozen. 

Lidmaatschap NWE MEST

Het lidmaatschap bedraagt 1.750,- ex btw per theaterseizoen en is geldig voor 2 personen per aangesloten bedrijf/instelling. Naast de 4 bijeenkomsten per jaar, word je als lid ook uitgenodigd voor de jaarlijkse Deventer Jan Terlouw Lezing, die altijd in december in de Deventer Schouwburg plaatsvindt. Je ontvangt als lid ook telkens 2 vrijkaarten wanneer er speciale avonden in de schouwburg en MIMIK plaatsvinden, zoals premières en de opening van het nieuwe theaterseizoen.

Als je je nu aanmeldt voor het NWE MEST Cultuurnetwerk, kun je deelnemen aan onderstaande bijeenkomst voor de prijs van 250,- euro ex btw (geldig voor 2 personen). Dat wil je niet missen toch?

Neem voor meer informatie over de netwerkclub contact met ons op via noortje@deventerschouwburg.nl

PROGRAMMA SEIZOEN 23-24

Zet de onderstaand evenement alvast in je agenda:

27-02-2024 | 19:30 uur | MIMIK


Koolhovens Keuze | Meer over zijn filmcolleges >>


Regisseur en scenarioschrijver Martin Koolhoven geeft exclusief voor NWE MEST een filmcollege. Koolhoven is bekend van zijn films Het schnitzelparadijs, Oorlogswinter en Brimstone. Tijdens de avond word je getrakteerd op drankjes en lekkere hapjes uit de eigen keuken van MIMIK.

 

 

7724

Nieuws

Naar MIMIK tijdens de Zomerkermis
ma 27-05-2024

Naar MIMIK tijdens de Zomerkermis

Bereikbaarheid en parkeren MIMIK tijdens de Zomerkermis

Weekoverzicht 23 t/m 29 mei
di 21-05-2024

Weekoverzicht 23 t/m 29 mei

Bekijk nu ons nieuwe film en theaterprogramma van deze week!

Weekoverzicht 16 t/m 22 mei
ma 13-05-2024

Weekoverzicht 16 t/m 22 mei

Bekijk nu ons nieuwe film en theaterprogramma van deze week!

Weekoverzicht 9 t/m 15 mei
ma 06-05-2024

Weekoverzicht 9 t/m 15 mei

Bekijk nu ons nieuwe film en theaterprogramma van deze week!