7723

NWE MEST Cultuurnetwerk

NWE MEST Cultuurnetwerk is het vernieuwde netwerkplatform van de Deventer Schouwburg en MIMIK. Hierin zijn bedrijven, (kennis)instellingen en de gemeente vertegenwoordigd. In het netwerk delen zij hun gezamenlijke passie voor cultuur en de stad Deventer en dragen deze uit als trotse ambassadeur en sponsor van cultuur. 
 
NWE MEST Cultuurnetwerk is een ontmoetingsplek voor enthousiaste en betrokken leden met hart voor cultuur, dat wil verrassen, inspireren en verbinden. 

Met 4 bijeenkomsten per jaar ontmoet je nieuwe mensen, word je uitgedaagd, op andere gedachten gebracht en geniet je samen van kunst. Met interessante sprekers, voorstellingen en volop mogelijkheid om te netwerken. Alles omlijst door de culturele gastvrijheid en expertise van de Deventer Schouwburg en MIMIK. 
 
NWE MEST dient ook als voedingsbodem voor cultuur door een deel van het lidmaatschap te besteden aan culturele (en maatschappelijke) projecten van de Deventer Schouwburg en MIMIK, waarbij je als lid gezamenlijk het project kiest. Per theaterseizoen nomineren de Deventer Schouwburg en MIMIK 3 projecten en het project met de meeste stemmen wordt gekozen. 

Lidmaatschap NWE MEST

Het lidmaatschap bedraagt 1.750,- ex btw per theaterseizoen en is geldig voor 2 personen per aangesloten bedrijf/instelling. Naast de 4 bijeenkomsten per jaar, word je als lid ook uitgenodigd voor de jaarlijkse Deventer Jan Terlouw Lezing, die altijd in december in de Deventer Schouwburg plaatsvindt. Je ontvangt als lid ook telkens 2 vrijkaarten wanneer er speciale avonden in de schouwburg en MIMIK plaatsvinden, zoals premières en de opening van het nieuwe theaterseizoen.

Als je je nu aanmeldt voor het NWE MEST Cultuurnetwerk, kun je deelnemen aan onderstaande bijeenkomst voor de prijs van 250,- euro ex btw (geldig voor 2 personen). Dat wil je niet missen toch?

Neem voor meer informatie over de netwerkclub contact met ons op via rebecca@deventerschouwburg.nl

PROGRAMMA SEIZOEN 22-23

Zet de onderstaand evenement alvast in je agenda:

02-06-2023 | 17:00 uur | Deventer Schouwburg

NWE MEST HubClub | Meer informatie over deze voorstelling >>

Deze avond staat geheel in het teken van diversiteit en inclusie.  Je bezoekt de voorstelling HubClub, een nieuwe productie van Introdans. Het moderne balletgezelschap uit Arnhem toont de parels van de Nederlandse inclusieve/diverse professionele podiumdanskunst voor een breed publiek. De artiesten vormen tezamen de bonte mensheid: jong, oud, multicultureel, lichamelijk/verstandelijk divers, m/v/x, LHBTQ. De sfeer is die van een nachtclub: als het publiek zit je om de dansers heen op het podium van het toneel in de Grote Zaal van de Deventer Schouwburg. Je wordt getrakteerd op acts uit de diverse en inclusieve profdanskunst. 

In het voorprogramma bieden we aan de hand van twee verhalen een verschillend perspectief op de thema’s diversiteit en inclusie, die van de culturele sector en ondernemers. De makers van Introdans zullen ingaan op hun missie om de danspodiumkunst inclusiever te maken. Jeroen van der Geest, directeur van KonnecteD (Deventers werk- en leerbedrijf voor mensen met afstand tot werk), zal vertellen over hun visie op een inclusieve arbeidsmarkt. 

Tijdens deze avond word je getrakteerd op een heerlijk walking dinner en is er uiteraard ook volop gelegenheid om te netwerken.

 

Het programma voor theaterseizoen 23-24 wordt spoedig bekendgemaakt.

7724

Nieuws

Kerstwens actie
vr 08-12-2023

Kerstwens actie

Wie gun jij een overnachting in Hotel Finch, inclusief ontbijt en film?

Sinterklaas intocht 2 december | Welle afgesloten
do 30-11-2023

Sinterklaas intocht 2 december | Welle afgesloten

Weekoverzicht 7 t/m 13 december
di 21-11-2023

Weekoverzicht 7 t/m 13 december

Bekijk het film en theaterprogramma van deze week!

Weekoverzicht 16 t/m 22 november
di 14-11-2023

Weekoverzicht 16 t/m 22 november

Bekijk het film en theaterprogramma van deze week!