Join the Sneak Club! Elke dinsdagavond

Sneak preview

Sneak preview

Join the Sneak Club!

Ben jij zo'n grote filmliefhebber, dat je het liefst de nieuwste films al zou willen zien voor ze in première gaan? 

Voor iedereen die hier volop een ja op kan zeggen, heeft MIMIK de sneak previews!

Join the club en kom op dinsdagavond een film kijken nog voordat het in Nederland wordt uitgebracht. Je hebt de film dus sowieso nog niet in het filmtheater kunnen zien! 

De entreeprijs is met € 9,50 extra vriendelijk. De titel houden we nog geheim, maar we geven wel hints weg! Kun jij raden welke film het wordt aan de hand van emoji's? 

Hint voor de volgende sneak:  🍀🥠🏭

Koop nu je tickets!

Join the Sneak Club!

Welke films kun je verwachten?

Wat het leukste is aan de sneak, is dat het nog een verrassing is welke voorpremière je gaat zien. 

Het kan elke film zijn die bij ons verwacht wordt. Ook kiezen we soms voor een iets spannendere film.

Uiteraard is het fijn om een beetje te weten wat voor selectie films gekozen worden voor de Sneak Preview. Daarom hebben we de films van de afgelopen maand voor je op een rijtje gezet. Ook hebben bezoekers van de sneak laten weten wat ze van de film vonden (schaal van 1-5).

Welke films kun je verwachten?

De sneak van de vorige keer | UN P'TIT TRUC EN PLUS (4,33 van de 5)

Om aan de politie te ontsnappen, zoeken een vader en zijn zoon toevlucht in een vakantiekamp voor jongvolwassenen met een handicap. Dit markeert het begin van een doldwaze week.
 
Un P'tit Truc en Plus is vanaf donderdag 1 augustus te zien in MIMIK!
 

Lees meer

De sneak van de vorige keer | UN P'TIT TRUC EN PLUS (4,33 van de 5)

Deze films zijn al eerder gesneakt:

4 juni | The Royal Hotel (3,31 van 5)
Hanna (Julia Garner) en Liv (Jessica Henwick) zijn beste vriendinnen die backpacken in Australië. Nadat hun geld op is, weet Liv, op zoek naar avontuur, Hanna ervan te overtuigen om een tijdelijke baan aan te nemen achter de bar van een pub genaamd 'The Royal Hotel' in een afgelegen mijnstadje in de Outback.
 
11 juni | Amor y Matemáticas (2,72 van 5)
Amor y Matemáticas gaat over het leven in de buitenwijken van Monterrey, Mexico. Voormalig boy band popster Billy is nu in de dertig en leidt een rustig leven met zijn vrouw Lucia en hun zoontje. Billy voelt zich ongemakkelijk bij het huiselijk leven. 
 
18 juni | Rosalie (3,55 van 5)
Rosalie is een jonge vrouw met een geheim dat haar leven overschaduwt; ze is geboren met een extreme vorm van lichaamsbeharing. Haar vader heeft om haar huwelijkskansen te vergroten een aanzienlijke bruidsschat gespaard. Abel, eigenaar van een café bij een fabriek, trouwt met Rosalie zonder kennis van haar geheim, aangetrokken door de belofte van financiële verlichting van zijn schulden. 
 
25 juni | Kinds of Kindness (3,55 van 5)
Kinds of Kindness is een driedelige mythe over een man zonder keuze die probeert controle te krijgen over zijn eigen leven; een politieagent die gealarmeerd is dat zijn vermiste vrouw is teruggekeerd en een ander persoon lijkt; en een vrouw die vastbesloten is om een specifiek iemand te vinden met een speciale gave, die voorbestemd is om een wonderbaarlijk spirituele leider te worden.
 
2 juli | Head South (3,80 van 5)
In deze vurige coming-of-agekomedie met een venijnig staartje raakt een jongen op een privéschool geobsedeerd door postpunk. Hij doet er alles aan om erbij te horen en zijn draai te vinden, maar met zijn goedbedoelde geouwehoer vervreemt hij zijn echte vrienden van zich.
 
9 juli | Sometimes I Think About Dying (2,40 van de 5)

De introverte Fran werkt op het kantoor van een havenbedrijfje in Oregon, omringd door collega’s waarmee ze maar moeilijk een band kan opbouwen. Om de dagen te vullen, bedenkt ze met haar rijke fantasie de meest originele manieren om te sterven. Haar eentonige, maar comfortabele bestaan wordt opgeschud wanneer Fran’s nieuwe en grappige collega Robert interesse in haar toont. 

Koop nu je tickets voor de nieuwste sneak!

Deze films zijn al eerder gesneakt:

1943