Join the Sneak Club! Elke dinsdagavond

Sneak preview

Sneak preview

Join the Sneak Club!

Ben jij zo'n grote filmliefhebber, dat je het liefst de nieuwste films al zou willen zien voor ze in première gaan? 

Voor iedereen die hier volop een ja op kan zeggen, heeft MIMIK de sneak previews!

Join the club en kom op dinsdagavond een film kijken nog voordat het in Nederland wordt uitgebracht. Je hebt het dus sowieso nog niet in het filmtheater kunnen zien! 

De entreeprijs is met € 8,50 extra vriendelijk. De titel houden we nog geheim, maar we geven wel hints weg! Kun jij raden welke film het wordt aan de hand van emoji's? 

Hint voor de volgende sneak:       🚢  ⛈️  🏝️

 

Koop nu je tickers!

Join the Sneak Club!

Welke films kun je verwachten?

Wat het leukste is aan de sneak, is dat het nog een verrassing is welke voorpremière je gaat zien. 

Het kan elke film zijn die bij ons verwacht wordt. Ook kiezen we soms voor een iets spannendere film.

Uiteraard is het fijn om een beetje te weten wat voor selectie films gekozen worden voor de Sneak Preview. Daarom hebben we de films van de afgelopen maand voor je op een rijtje gezet. Ook hebben bezoekers van de sneak laten weten wat ze van de film vonden (schaal van 1-5).

Welke films kun je verwachten?

Deze films zijn al eerder gesneakt:

25 oktober | Fisherman’s Friends: One and All (Score 3,8 van de 5)

Nadat de Fisherman’s Friends uit Cornwall met hun traditionele zeemansliederen onverwacht de hitlijsten bestormden, maakt het shantykoor nu hun comeback! 

1 november | The Son (Score 3,7 van de 5)

Peter doet er alles aan om een betere vader te zijn voor zijn zoon dan zijn eigen vader voor hem was. Maar zijn alle goedbedoelde zorgen genoeg om Nicholas te helpen?

8 november | The Lost King (Score 1,5 van 4)

het waargebeurde levensverhaal van een vrouw die weigerde om genegeerd te worden en ‘s lands grootste geschiedeniskenners bevocht, om hen zo te confronteren met hun visie op een van de meest controversiële Koningen van de Engelse geschiedenis.

15 november | Sputum (Score 1,8 van 4)

In de Sputum-wereld is een grimmige klassenstrijd gaande. Om te overleven zijn de heersende Antieken afhankelijk van het speeksel van de onderworpen Bakelieten. Met lugubere melkmachines en een verslavend poeder, blijven de Antieken aan de macht. 

22 november | Piggy (Score 2,5 van 5)

Het is zomer in Zuid-Spanje. Plus-size tiener Sara droomt ervan iemand anders te zijn. Ze wordt constant gepest door een groep meiden die haar Piggy noemen. Op een dag proberen ze haar te verdrinken in het lokale zwembad. Wanneer Sara na deze nare ervaring op weg naar huis is, ziet ze hoe een vreemde man haar treiteraars op gewelddadige wijze ontvoert. 

29 november | La Nuit du 12 (score 4,3 van 5)

Elke rechercheur komt in zijn carrière wel een moordzaak tegen die in zijn hoofd blijft rondspoken. De ambitieuze rechercheur Vivès (Bastien Bouillon) is net gepromoveerd tot hoofdinspecteur, wanneer de moordzaak van Clara op zijn bord belandt. 

Koop nu je tickets voor de nieuwste sneak!

Deze films zijn al eerder gesneakt:

1943