Join the Sneak Club! Elke dinsdagavond

Sneak preview

Sneak preview

Join the Sneak Club!

Ben jij zo'n grote filmliefhebber, dat je het liefst de nieuwste films al zou willen zien voor ze in première gaan? 

Voor iedereen die hier volop een ja op kan zeggen, heeft MIMIK de sneak previews!

Join the club en kom op dinsdagavond een film kijken nog voordat het in Nederland wordt uitgebracht. Je hebt de film dus sowieso nog niet in het filmtheater kunnen zien! 

De entreeprijs is met € 8,50 extra vriendelijk. De titel houden we nog geheim, maar we geven wel hints weg! Kun jij raden welke film het wordt aan de hand van emoji's? 

Hint voor de volgende sneak:  🕵️‍♀️🏆✂️

 

Koop nu je tickers!

Join the Sneak Club!

Welke films kun je verwachten?

Wat het leukste is aan de sneak, is dat het nog een verrassing is welke voorpremière je gaat zien. 

Het kan elke film zijn die bij ons verwacht wordt. Ook kiezen we soms voor een iets spannendere film.

Uiteraard is het fijn om een beetje te weten wat voor selectie films gekozen worden voor de Sneak Preview. Daarom hebben we de films van de afgelopen maand voor je op een rijtje gezet. Ook hebben bezoekers van de sneak laten weten wat ze van de film vonden (schaal van 1-5).

Welke films kun je verwachten?

De sneak van de vorige keer | Sages-Femmes (3,4 van 5)

Huisgenoten Sofia en Louise zijn nieuw op de werkvloer in een geboortekliniek in Toulouse. Beiden zijn pas afgestudeerde verloskundigen, klaar om na vijf jaar opleiding hun vaardigheden in de praktijk te brengen. Hun start verloopt echter verre van soepel. Ze worden direct in het team geplaatst, waar nauwelijks tijd is voor begeleiding. De telefoon staat roodgloeiend, monitoren piepen en continue wordt er gezocht naar een vrije verloskamer om aanstaande ouders te helpen met de bevalling. De teamleider, geconfronteerd met personeelstekorten en een beperkt budget, doet haar best om alles draaiende te houden. Sofia en Louise moeten snel leren omgaan met hoge werkdruk op de kraamafdeling, maar ook met de dagelijkse realiteit van nieuw leven, moederschap en soms de dood.

Sages-femmes is vanaf 5 oktober te zien bij Mimik Deventer!

Lees meer

De sneak van de vorige keer | Sages-Femmes (3,4 van 5)

Deze films zijn al eerder gesneakt:

15 augustus | Les Enfants des Autres (3,3 van 5)

Romantisch drama met Virginie Efira als een lerares die een goede stiefmoeder voor de dochter van haar nieuwe vriend wil zijn, maar ook haar eigen kinderwens herontdekt. 
Houden van andermans kinderen brengt evenwel risico’s met zich mee.

22 augustus | Roter Himmel 

Een klein vakantiehuis aan de Baltische kust. De dagen zijn warm en het heeft al weken niet geregend. Vier vrienden komen bijeen. De uitgedroogde bossen om hen heen beginnen te branden, net als hun emoties.

29 augustus | Jeanne Du Barry (3,8 van 5)

Door haar schoonheid en charme lukt het een jonge vrouw aan de arbeidersklasse te ontsnappen en een belangrijke plek in het hof van Lodewijk XV te verwerven. Openingsfilm van het Filmfestival van Cannes.

5 september | Irgendwann werden wir uns alles erzählen

Maria wordt bijna 19 en woont samen methaar vriend Johannes bij zijn ouders op de boerderij. Na de valvan de muur, hangt de sfeer van een nieuw tijdperk in de luchtmaar ze kan er niet mee omgaan. Hetzelfde geldt voor haarbuurman. De aantrekkelijke maar 20-jaar oudere Henner zoekttoenadering en één aanraking is genoeg om een overweldigendepassie te ontketenen.

12 september | Upon Entry (4 van 5)

Met geldige visa reizen Diego, een Venezolaanse stedenbouwkundige, en Elena, een danseres uit Barcelona, van Spanje naar de Verenigde Staten om samen een nieuw leven te beginnen. In het 'land van de onbegrensde mogelijkheden' willen ze hun geluk beproeven en hun carrière een nieuwe boost geven. Maar bij aankomst op het vliegveld in New York worden ze direct meegenomen voor verhoor.

 

 

Koop nu je tickets voor de nieuwste sneak!

Deze films zijn al eerder gesneakt:

Overzicht Films Sneak Preview 2022

1943