Join the Sneak Club! Elke dinsdagavond

Sneak preview

Sneak preview

Join the Sneak Club!

Ben jij zo'n grote filmliefhebber, dat je het liefst de nieuwste films al zou willen zien voor ze in première gaan? 

Voor iedereen die hier volop een ja op kan zeggen, heeft MIMIK de sneak previews!

Join the club en kom op dinsdagavond een film kijken nog voordat het in Nederland wordt uitgebracht. Je hebt het dus sowieso nog niet in het filmtheater kunnen zien! 

De entreeprijs is met € 8,50 extra vriendelijk. De titel houden we nog geheim, maar we geven wel hints weg! Kun jij raden welke film het wordt aan de hand van emoji's? 

Hint voor de volgende sneak:   🎨   👍   💑

 

Koop nu je tickers!

Join the Sneak Club!

Welke films kun je verwachten?

Wat het leukste is aan de sneak, is dat het nog een verrassing is welke voorpremière je gaat zien. 

Het kan elke film zijn die bij ons verwacht wordt. Ook kiezen we soms voor een iets spannendere film.

Uiteraard is het fijn om een beetje te weten wat voor selectie films gekozen worden voor de Sneak Preview. Daarom hebben we de films van de afgelopen maand voor je op een rijtje gezet. Ook hebben bezoekers van de sneak laten weten wat ze van de film vonden (schaal van 1-5).

Welke films kun je verwachten?

Deze films zijn al eerder gesneakt:

31 januari | Nostalgia (4,6 van 5)

Wanneer zakenman Felice terugkeert Napels om zijn bejaarde moeder te bezoeken, herontdekt hij de stad gevuld met eigen regels en gewoontes, maar ook vol herinneringen die hem nog steeds achtervolgen.

07 februari | Vera (3,6 van 5)

Innemend portret van een actrice van middelbare leeftijd uit de Romeinse high-society die haar weg zoekt in het leven.

14 februari | The Whale (3,8 van 5)

The Whale is een aangrijpend drama met een fenomenale comeback van acteur Brendan Fraser als vader, die probeert opnieuw contact te maken met zijn vervreemde tienerdochter, gespeeld door Sadie Sink.

21 februari | Saint Omer (2,0 van 5)

Saint Omer is een onthutsende en aangrijpende film over de twijfels die met moederschap gepaard gaan en over het aanhoudende racisme in Frankrijk.

28 februari | L'Immensita (4,5 van 5)

Clara en Felice zijn net met hun drie kinderen naar een nieuw appartement verhuisd in Rome. Het huwelijk is voorbij, maar scheiden is niet bespreekbaar. Adriana, hun twaalfjarige dochter, worstelt met haar identiteit en in haar hardnekkige streven om iedereen ervan te overtuigen dat ze een jongen is, wordt het toch al broze evenwicht binnen het gezin tot een breekpunt gebracht.

7 maart | Leila's Brothers (3,2 van 5)

Leila wijdt haar leven aan de zorg voor haar ouders en vier broers. In een land dat in de greep is van internationale economische sancties, gaat ook haar gezin gebukt onder de schulden.

14 maart | Revoir Paris (4,3 van 5)

Om weer verder te kunnen met haar leven, probeert Mia zich de gebeurtenissen van de noodlottige avond waarbij ze de terroristische aanslag op een Parijse Bistro overleefde, te herinneren.

21 maart | Burning Days (4,1 van 5)

Emre, een toegewijde officier van justitie, wordt aangesteld in een dorp dat getroffen is door een watercrisis en een reeks politieke schandalen.

Koop nu je tickets voor de nieuwste sneak!

Deze films zijn al eerder gesneakt:

1943