MIMIK = FILM + THEATER + HORECA

We missen je

Beste theater- en filmliefhebber,
 
Net als alle andere theaters is ook Theater Bouwkunde is natuurlijk gesloten. En deze week werd bekend dat die sluiting duurt tot in ieder geval maandag 1 juni. Dat vinden we verschrikkelijk jammer, want dat wil zeggen dat het theaterseizoen er voor dit jaar op zit. Het raakt ons hard, maar we begrijpen het heel goed. Gezondheid gaat immers voor alles. En als we allemaal de aanwijzingen van het RIVM volgen, zien we elkaar over een paar maanden in goede gezondheid bij MIMIK.
 
Veel ligt inmiddels stil, maar gelukkig gaat de bouw van MIMIK wel gewoon door. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat het nieuwe pand aan de IJssel op tijd klaar is voor de start van het nieuwe culturele seizoen. Op vrijdag 4 september staat de eerste theatervoorstelling gepland in het nieuwe pand, en wie weet welke films we tegen die tijd allemaal kunnen draaien.
 
Hopelijk mogen we je ruim voordat we definitief verhuizen, en definitief MIMIK worden, nog een paar ontvangen keer ontvangen bij Filmhuis De Keizer. Zodra we groen licht krijgen, gaan we daar weer gewoon open.
 
In de tussentijd zitten we natuurlijk niet stil. We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen, maar je kunt bijvoorbeeld ook nu een deel van filmhuis programma bekijken en ons supporten via Picl https://picl.nl/theaters/filmhuis-de-keizer/. En we komen met meer inspirerende acties. Kijk daarvoor regelmatig even op onze Facebook-pagina’s en onze website en hoor wat onze programmeurs je te vertellen hebben en ontdek hoe en waar je de boeiendste theatervoorstellingen, films en documentaires kunt zien.
 
Tot het moment waarop we elkaar weer kunnen ontmoeten: blijf gezond!
 
Team MIMIK