5928

Junior

Coppelia

Jeff Tudor

Koop tickets
5929

Junior

Coppelia

Jeff Tudor

Koop tickets
5930

Junior

Coppelia

Jeff Tudor

Koop tickets

Coppelia is een modern sprookje naar een bewerking van het gelijknamige klassieke ballet over een kwaadaardige cosmetisch arts die mensen verleidt met het idee van perfecte schoonheid en daardoor de prille liefde van twee jonge mensen in gevaar brengt


 

De prille liefde tussen Zwaantje en Frans wordt bedreigd door de beeldschone Coppelia. Zij is de schepping van Dr. Coppelius, een cosmetisch arts, die de dorpsbewoners verleidt met het idee van perfecte schoonheid. Ook Frans wordt door haar betoverd. Maar de eigenzinnige Zwaantje ontdekt dat Dr Coppelius vooral kwaad in de zin heeft. In zijn 'schoonheidssalon' steelt hij de unieke karaktereigenschappen van de dorpelingen. Het met liefde gevulde hart van Frans is het laatste dat hij nodig heeft om Coppelia tot leven te wekken. Zwaantje doet al het mogelijke om Frans voor een verschrikkelijk einde te behoeden.
Met o.a. Igone de Jongh, Jan Kooijman en Michaela DePrince 

wo 17 - 08
Om je helemaal voor te bereiden op de film is er op woensdag 17 augustus een speciale dans warming-up. Lekkere muziek, coole moves en na afloop is iedereen helemaal opgewarmd en klaar om de film te bekijken. Deelname aan de warming-up is gratis en start om 14:00 uur. De film start om 14:30 uur.

za 20 - 08 
In je mooiste pyjama ontbijten en naar de film! Dat is nog eens chill in de vakantie! Zaterdag 20 augustus zorgen wij voor een lekker ontbijt met verse broodjes, sapjes en yoghurt. Daarna kun je lekker uitbuiken in de filmzaal. Voor de volwassenen staat er naast een ontbijtje ook een kopje koffie en thee klaar. En natuurlijk mogen zij ook in pyjama! Het ontbijt staat vanaf 9:00 uur klaar. De film begint om 9:50 uur. Reserveer hier speciale film & pyjamaontbijt kaartjes. 
 

Regie Jeff Tudor
Cast Igone de Jongh, Jan Kooijman, Michaela DePrince
Land Nederland,Belgiƫ,Duitsland
Jaar 2021
Duur 80 minuten
Taal Nederlands gesproken
Kijkwijzer

Bekijk de trailer