4422

Literair

DichterBij XS

We vieren de poëzie!

Vorige zomer kon het helaas niet doorgaan, maar dit jaar lanceren wij ons gloednieuwe poëziefestival DichterBij. Nog wel in een XS vorm, maar wij konden echt niet langer wachten. Het is de hoogste tijd om de poëzie te vieren met een prachtig klein programma, als vervolg op Het Tuinfeest!

Het programma is volledig uitverkocht! Mail naar info@mimik.nl voor een plaats op de wachtlijst. 

Deze voorstelling is onderdeel is van het Woordwaarde festival.

Verschillende talentvolle dichters dragen voor uit eigen werk en laten je weer even DichterBij voelen. Dichterbij taal, DichterBij gevoel en DichterBij elkaar. 

Een literair spektakel waar je bij wilt zijn!

Let op! MIMIK doet niet mee aan testen voor toegang. Iedereen is van harte welkom op 1,5 meter afstand. Vanwege deze 1,5 meter regel zijn er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wacht dus niet te lang met bestellen!

DichterBij - XS is misschien nog maar een kleine versie van ons gloednieuwe poëziefestival, de line-up is dat absoluut niet! Theaterprogrammeur Sanne heeft een te gek programma samengesteld met jong en oud talent, bekende en minder bekende dichters, uit Deventer en ver daarbuiten. Laat je verrassen en raken door deze woordkunstenaars. De line-up is heel divers!

In de middag brengen deze 8 briljante dichters je DichterBij:
Robin Bleeker, Gershwin Bonevacia, Marieke Lucas Rijneveld, Ester Naomi Perquin, Judith Herzberg, Ingmar Heytze, Vrouwkje Tuinman en Radna Fabias.

In de avond brengen deze 8 geniale dichters je DichterBij:
Lieke Marsman, Ellen Deckwitz, Marieke Lucas Rijneveld, Ester Naomi Perquin, Judith Herzberg, Ingmar Heytze, Vrouwkje Tuinman en Radna Fabias

Meer informatie over het programma vind je hier!

Ook interessant voor jou

Cameretten
za 07-05

Cameretten