15407

Cabaret

Freek de Jonge & Silvester Zwaneveld

Het Kistje

Koop tickets

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen!

Stap in de betoverende filmwereld van: Freek de Jonge & Silvester Zwaneveld. S
Deze twee artiesten slaan hun handen ineen en dagen je uit om deel te nemen aan een unieke theater/film middag. Betreed een universum waar elke scène een verhaal vertelt en elk frame een emotie vastlegt.

In 1982 vertelde Freek de Jonge het prachtige verhaal van ‘Het Kistje’ in zijn oudejaarsconference ‘de Openbaring’.
In 1983 vertelde hij het indrukwekkende verhaal van ‘de Spin’ in zijn theatershow ‘De Mythe’.
Deze verhalen zijn door Silvester Zwaneveld (onder niet aflatende energie van Freek) omgetoverd tot twee prachtig animatiefilms. Films die inmiddels vele internationale festivals hebben gewonnen.

Laat je meeslepen door deze cinematografische meesterwerken van twee bevlogen makers. Een geanimeerde reis door de indrukwekkende verhalen van Freek de Jonge die een diepe en blijvende indruk achterlaten. Naast het draaien de twee animatiefilms: ‘Die Ene’ gebaseerd op ‘de Spin’ (10 min) en ‘Het Kistje’ (35 min), zullen de twee heren laten zien hoe de films tot stand zijn gekomen (making of) en is er uiteraard ruimte voor Q&A.

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Ook interessant voor jou

Esther Apituley
vr 16-05

Esther Apituley

Marion Bloem
vr 04-10

Marion Bloem