Film series

Film series

Sneak Preview

Word jij graag verrast en ga je graag naar de film? Kom dan naar de Sneak Preview. Zie als eerste een gloednieuwe film, waarvan we de titel nog even geheimhouden. Zeker is dat je een toffe film te zien krijgt van een bekende regisseur, met bekende acteurs of een langverwachte titel.

Iedere dinsdag.

Bekijk agenda

Sneak Preview

Klassiekers@MIMIK

Een heruitgebrachte filmklassieker i.s.m. Eye Filmmuseum.
Klassiekers zullen tussen de gewone films in de filmagenda staan en krijgen het label 'klassieker'.

Klassiekers@MIMIK

Pride

♥ De nieuwste en mooiste LGBTIQ+ films

Deze films worden vertoond in samenwerking met het COC Deventer en Gay Film Special. Extra leuk: leden van COC krijgen €1,- korting

Pride

Filmclub de Première

Bij Filmclub De Première zie je iedere maand van september tot en met juni de mooiste en nieuwste films. Er wordt altijd een film vertoond  die nog moeten uitkomen: literatuurverfilmingen, drama en het beste van de grote festivals. Films met veel geweld laten we links liggen. 

 

 

 

Lees meer

Filmclub de Première

Arts in Cinema

Arts in Cinema is een serie spraakmakende documentaires over internationale top-exposities, bevlogen kunstenaars en de vier grootste componisten aller tijden. Deze documentaires zijn verweven met biografieën en bieden, direct vanuit musea, exclusieve beelden achter de schermen. De films zijn informatief, toegankelijk en onderhoudend en bieden een meeslepende, filmische reis langs 's werelds meest geliefde kunst en hun makers.

Arts in Cinema

Rondeel Cinema

Ieder kwartaal zie je bij MIMIK een bijzondere film met architectuur in de hoofdrol. Voordat de film begint vertelt een inleider of een interessante spreker je meer over het onderwerp van de avond. 

Deze film wordt vertoond in samenwerking met Architectuurcentrum Rondeel.

1 keer per kwartaal

Rondeel Cinema

Nu te zien in MIMIK

Bekijk agenda
Nu te zien in MIMIK

Meer filmspecials

Koolhovens Keuze

Koolhovens Keuze

Film extras

Film extras

Filmfestivals

Filmfestivals