Filmfestivals

Filmfestivals

Film op de Brink

Een keer per jaar wordt de Brink omgetoverd tot een openluchtbioscoop. 
Film op de Brink wordt in samenwerking met Events dEVENTer georganiseerd, Extra leuk: dit festival is gratis toegankelijk.

14, 15 & 16 september 2023

Do 14-09 Air
Air is een film van de bekroonde regisseur Ben Affleck over de baanbrekende samenwerking tussen de toen nog jonge Michael Jordan en de pas opgerichte basketbaldivisie van Nike, dat met het merk Air Jordan een revolutie teweegbracht in de sportwereld en de hedendaagse cultuur. 

Vr 15-09 De Veroordeling
Televisiejournalist Bas Haan (Fedja van Huêt) creëert zijn eigen monster wanneer hij in zijn onderzoek naar de Deventer moordzaak steeds meer in het kamp wordt gezogen van degenen die ‘de klusjesman’ van moord beschuldigen. 

Za 16-09 The Worst Person in the World
Julie wordt bijna dertig, maar kan geen genoegen nemen met haar leven. Wanneer ze dertig wordt, besluit Julie meer uit het leven te halen en zet ze een punt achter haar stabiele relatie met de 45-jarige succesvolle schrijver Aksel. Ze ontmoet de jongere en knappe Eivind, met wie ze zich in een nieuw avontuur stort. 

Aanvang om 21:00 uur
Gratis entree

Film op de Brink

Nederlands Film Festival

Het Nederlands Film Festival komt naar je toe dit jaar! Geniet van acht unieke festivalpremières in het hele land. Ook bij ons beleef je het Nederlands Film Festival op het grote doek! 

Nederlands Film Festival

IDFA on tour

Vier prijswinnende films die door de jury’s van IDFA zijn bekroond, óf bijzonder in de smaak vielen bij het publiek, op één dag.

IDFA on tour

Opera@MIMIK

In samenwerking met Piece of Magic entertainment bieden we je de allerbeste opera’s aan van The Royal Opera House in Londen. Wereldklasse opera comfortabel in de allerbeste beeldkwaliteit aan de boorden van de IJssel. 

Bekijk hier het programma

Opera@MIMIK

Nu te zien in MIMIK

Bekijk agenda
Nu te zien in MIMIK

Meer filmspecials

Film extras

Film extras

Film series

Film series